Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Prin ochii nostri ne vad si ceilalti

Prin ochii nostri ne vad si ceilalti

Email Imprimare

Da, tuturor ne place sa fim frumoase, apreciate si admirate si investim timp, energie si bani, devenind un obicei, un placut si relaxant ritual zilnic si un stil de viata. Sunt de parere ca in primul rand trebuie sa facem acest lucru pentru noi insine, in cea mai mare proportie, pentru stima, respectul si increderea in noi, pentru propria noastra persoana. Trebuie sa ne placem, sa ne simtim bine cu noi, sa ne acceptam si sa ne iubim micile defecte fizice, sa ne zambim in oglinda, sa ne privim cu admiratie, pe scurt, sa ne iubim pe noi insine. Prin ochii nostri ne vad si ceilalti. Intr-o relatie de cuplu sau atunci cand avem musafiri, trebuie sa adaugam un plus de ingrijire si pentru cei de langa noi (un gloss subtil, un par curat, pieptanat, o coafura lejera, haine dragute, curate). De asemenea, in societate, la un interviu, la locul de munca (de exemplu in cazul unui job de secretara, receptioner), trebuie sa adaugam o atentie suplimentara aspectului nostru fizic, pentru o impresie buna asupra celorlalti. Atunci cand ne simtim bine in pielea noastra si suntem constiente ca aratam bine, atragem un plus de valoare, incredere, dar si admiratie din partea celorlalti. (Oana Alexandra Stanciu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.