Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Trebuie sa ne ingrijim

Trebuie sa ne ingrijim

Email Imprimare

Orice facem pentru a ne ingriji facem in primul rand pentru noi ca sa ne simtim bine in propria piele. Unele lucruri le facem sa ne ascundem micile imperfectiuni, altele pentru a ne scoate in evidenta calitatile, iar altele doar sa ne relaxam. Insa un lucru e clar: o facem si pentru cei din jurul nostru! Ne place ca sotul sau copilul nostru sa fie mandri de noi! In cariera, un aspect ingrijit ajuta, iar in societate se cauta frumosul sub toate formele... Oricare ar fi motivul, trebuie sa ne ingrijim! (Ana Florin)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.