Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Daca ai sufletul curat, te bucuri si de frumusete

Daca ai sufletul curat, te bucuri si de frumusete

Email Imprimare

Inca din cele mai vechi timpuri, femeia si-a dorit sa fie frumoasa, eleganta, stralucitoare, la moda. Pentru acest lucru investim timp si bani, cautam cele mai noi produse pentru infrumusetare, cele mai la moda haine, cei mai frumosi pantofi etc. Fiecare femeie are frumusetea sa proprie si este frumoasa in felul ei, dar frumusetea este trecatoare, si atunci apelam la mici trucuri pentru a estompa anumite pierderi. Ne dorim sa fim frumoase nu doar pentru noi insine, ci si pentru cei din jur, caci acest lucru ne da incredere! Iar increderea creeaza acel echilibru de care avem nevoie in societate. O femeie este frumoasa atunci cand iubeste, iar acest sentiment o face sa radieze, sa fie naturala, gingasa si zambitoare. Daca ai un suflet curat, pur, atunci te poti bucura de frumusete, indiferent de varsta, fara a crea acea imagine falsa cu ajutorul "mastilor" (farduri, operatii, haine extravagante). O dieta echilibrata, un ritual de ingrijire si un zambet te ajuta sa te simti bine in pielea ta, iar acest lucru se vede nu doar in oglinda, ci si in privirea celor din jur! Fii frumoasa asa cum numai tu esti! (Adriana Dinca, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.