Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumusetea e sinonima cu succesul in viata

Frumusetea e sinonima cu succesul in viata

Email Imprimare

Timpul e necrutator. Totul se reflecta pe chipul nostru: noptile nedormite din cauza ca am invatat pentru un examen sau din cauza copilului care mereu are nevoie de ceva, supararile, dar si bucuriile. Si incercam sa ne pastram frumusetea cu orice pret pentru a pastra dragostea sotului sau pentru ca la serviciu sa nu parem in varsta, depasite, obosite. Investim timp, energie, bani pentru a arata tinere, nu din orgoliu, e vorba de instinctul de supravietuire. Mass-media ne bombardeaza zilnic cu imagini cu trupuri tinere, barbatii, oricat de educati ar fi, nu-si pot infrana instinctele de vanatori decat intr-o oarecare masura, iar la serviciu nu mai e apreciata experienta, ci tineretea, pentru ca e sinonima cu entuziasmul si receptivitatea pentru provocari noi: asa ca incercam sa oprim timpul cu orice pret.

Produsele Avon sunt cel mai puternic aliat in aceasta lupta continua: vopselele ne ajuta sa ascundem firele albe, un machiaj ne face sa parem din nou adolescente, iar parfumurile ne fac sa ne simtim speciale. Chiar si timpul alocat pentru a achizitiona produsele de infrumusetare sau pentru a le aplica are beneficiile lui: e o preocupare care ne detensioneaza. Mereu suntem in criza de timp, iar cosmeticele Avon sunt un cadou cu care niciodata nu dam gres, indiferent daca persoana sarbatorita e copil, femeie sau barbat. Frumusetea e sinonima cu succesul in viata, oamenii sunt prea grabiti si atunci criteriul dupa care ii judeca pe ceilalti e aspectul fizic, pentru ca asa le e cel mai usor. In reviste, mai des intalnesti articole de genul ce bine arata x la cei 63 de ani, decat articole in care sunt prezentate realizarile cuiva, iar faptul ca Avon sprijina campania impotriva cancerului la san mi se pare extraordinara pentru ca ne aminteste sa nu fim superficiali si ca fara sanatate nimic nu are valoare. (Daniela Leonte, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.