Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Tot ce este frumos isi are momentul lui

Tot ce este frumos isi are momentul lui

Email Imprimare

Cred ca daca zambim, ne simtim bine si astfel si cei de langa noi vor fi binedispusi! Cred ca frumusetea poate fi testata prin prezenta sau prin absenta zambetului! Cred ca aceasta explicatie va va face sa intelegeti de ce foarte putine femei zambesc! E adevarat ca nu suntem multumite niciodata! Ne place ceea ce e nou, ne place sa facem schimbari pentru a nu ne plictisi si pentru a nu plictisi! Iubim hainele, posetele si pantofii, dar cel mai mult ne iubim pe noi! Mai intai ne relaxam aranjandu-ne: cu ajutorul produselor dermocosmetice, al tratamentelor alternative, spa, al celor faciale si al celor corporale, ingrijirea fiind o necesitate. Mai apoi ne gandim la ceva mai complicat...cum sa ne facem interesante, cum sa fim pe placul colegilor, al copiilor si al celorlalti din viata noastra. Ne streseaza gandul ca nu vom fi remarcate, asa ca ne admiram si ne spunem ca suntem cele mai frumoase, chiar daca banii nu ne permit sa mergem periodic la saloane, ne ingrijim acasa.

In primul rand, ochii si buzele, apoi parul si spancenele vor fi bine ingrijite, la fel intregul corp. In al doilea rand, nu vom uita de suflet, adica sa fim frumoase si spiritual, nu numai fizic, iar acest lucru ne va fi inspirat de catre hainele pe care le vom purta. Trebuie sa stim insa ca nu toti vor avea aceeasi atitudine fata de tine. Deoarece tot ceea ce este frumos isi are momentul lui, dupa care trece, asa cum remarca Luis Cernuda. In concluzie, ne infrumusetam dupa cum ne permitem din punct de vedere financiar. Conteaza 50% opinia celorlalti fata de infatisarea noastra si 50% conteaza sanatatea noastra, adica opinia noastra. (Ionela Mates, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.