Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumusetea sufletului intregeste perfectiunea spre care tindem

Frumusetea sufletului intregeste perfectiunea spre care tindem

Email Imprimare

Ne place sa ne rasfatam, sa ne alintam simturile si sa ne lasam purtate de magia frumusetii pentru ca fiecare din noi isi doreste sa fie o printesa in fiecare zi. Vrem sa fim frumoase si admirate, iar cand primim complimente, ne simtim rasplatite pentru toate orele petrecute la cosmetica, coafor sau in magazine. Ne dorim sa aratam bine pentru ca acest lucru ne reda increderea in noi si ne face mai puternice, mai ambitioase si mai sigure pe calitatile noastre.
Ne hranim cu fericire, iubire si vise, iar trairile sufletului nostru ne ofera o aura de mister care nu poate trece neobservata de ochiul lumii. Frumusetea sufletului intregeste perfectiunea spre care tinde fiecare din noi. Nu trebuie sa uitam ca suntem frumoase in primul rand pentru noi insine, dar nu asteptam decat confirmarea celor din jur pentru a fi pe deplin multumite! (Giorgiana Ciobanu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.