Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumusetea fizica este mai mult decat o placere

Frumusetea fizica este mai mult decat o placere

Email Imprimare

Cred ca modul in care o femeie se ingrijeste de frumusetea fizica reprezinta mai mult decat o mica placere relaxanta, ci tine mai mult de respectul de sine. Personal, consider ca pentru a avea mereu un aspect fizic placut si ingrijit nu trebuie sa depinda doar de modul in care ceilalti te privesc, ci pentru a te simti bine cu tine, pentru a-ti ridica tonusul si buna dispozitie, iar cu siguranta acest lucru este cel care atrage si mai mult admiratia si aprecierea celor din jur. Am trecut printr-o perioada in care nu puteam sa ies din casa din cauza unei operatii care nu-mi permitea sa ma deplasez, si cu toate acestea imi incepeam fiecare zi in fata oglinzii aranjandu-ma ca intr-o zi normala in care puteam sa merg oriunde, si trebuie sa recunosc ca acest lucru m-a ajutat foarte mult moral. Parerea mea este ca in acest caz conteaza sa stim si sa vrem sa fim frumoase, in primul rand pentru noi si apoi pentru restul lumii. (Roxana Cristina)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.