Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Vrem sa fim remarcate

Vrem sa fim remarcate

Email Imprimare

Ne dorim sa aratam foarte bine, sa ni se faca complimente, sa ne facem remarcate oriunde mergem. Tocmai de aceea, zilnic trecem prin diferite ritualuri de infrumusetare. De la pregatirea tenului pentru aplicarea machiajului pana la o adevarata opera de arta pe fata fiecareia, de la spalarea parului cu cele mai bune produse pentru sanatatea lui pana la coafarea lui in cele mai inedite si atractive stiluri potrivite fiecareia dintre noi. Si toate astea pentru ce? Pentru ca, atunci cand suntem complimentate pentru frumusetea noastra, ne simtim extraordinar, ne simtim ca niste dive, devenim mai stapane pe noi. Si plus de asta ca tuturor femeilor ne place sa ne aranjam, sa ne dichisim, sa ne facem si mai frumoase, pentru ca e un sentiment al naibii de placut cand cineva te remarca pentru frumusetea noastra. (Sorina Dulcik)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.