Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Indrazneste sa visezi si sa traiesti asa cum simti

Indrazneste sa visezi si sa traiesti asa cum simti

Email Imprimare

Prin tine, viata ta si a celor din jur poate fi frumoasa. Imi place sa ma aranjez. Mereu am grija de aspectul meu, de tenul meu, de parul meu, de corpul meu. O fac pentru mine, in primul rand, dar este necesar sa o facem si pentru cei din jurul nostru. Sigur nu mi-ar placea sa vad pe strada o femeie cu parul nearanjat, se stie ca parul este ca si o carte de vizita, sa nu mai vorbesc de manichiura si dantura. Ne simtim bine atunci cand suntem admirati si cred ca celorlalte persoane din jurul nostru le place sa admire femeile chic, curate, elegante, care emana senzualitate. Iubeste-te pe tine si pe cei din jur si vei primi iubire. (Denisa Radulescu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.