Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Ne place sa primim complimente

Ne place sa primim complimente

Email Imprimare

Visul, dorinta oricarei fete este de a fi cea mai frumoasa, asa cum ne placea sa ne jucam cand eram micute cu oglinda mamei si sa ne prefacem ca suntem Alba-ca-Zapada si atunci cand intrebam oglinjoara cine e cea mai frumoasa din tara, ea sa ne spuna „Tu esti”. Acest mic joc, cu timpul, se consolideaza, de cum devenim domnisoare, frumusetea ocupa un loc primordial. Societatea pune un mare accent pe acest lucru si de ce sa nu recunoastem ca si persoanele sunt clasificate dupa frumusete. Persoanele frumoase reusesc mult mai usor in viata, obtin multe privilegii pentru ca sunt frumoase, chiar acum cateva zile am ramas putin surprinsa cand directoarea biroului unde lucrez a motivat faptul ca nu a angajat pe cineva pentru faptul ca era urata si neingrijita. Ce criteriu nou de selectie a personalului, dar de ce mai ramanem oare surprinsi, nu este acesta adevarul? Adevarul este ca toate eforturile noastre se invart in jurul unui scop, si anume sa fim frumoase.
De cate ori nu ati raspuns Nu atunci cand cineva v-a intrebat daca nu vreti o prajitura delicioasa cu ciocolata… de ce am dat acest raspuns ferm? Motivul este simplu: vrem sa aratam bine, vrem sa fim frumoase, acesta este lucru care conteaza cel mai mult. Pai, ce e mai important: silueta noastra care atrage privirea tuturor sau o desfatare a gustului de ciocolata care dispare in cateva secunde?
Dar pentru cine facem aceste sacrificii? Pentru noi? Pentru cei din jurul nostru? Daca raspunsul nu este afirmativ la ambele intrebari, atunci ceva nu e in ordine, daca raspundem ca doar pentru noi, nu suntem sinceri. Atunci cand ai fost la coafor, esti mandra de noua coafura, vopseaua parului a prins extraordinar, silueta ta este impecabila, noua rochie iti vine minunat, isi merita investitia, tot salariul tau pe luna respective, dar nimeni nu observa? Nu esti oare putin dezamagita, nu meriti si tu oare un mic compliment? Ba da, meriti si, daca n-o sa-l primesti, o sa fii tare suparata.
Dar o facem si pentru noi, pentru ca atunci cand ne uitam in oglinda sa fim mandre de ceea ce vedem, sa nu incercam sa gasim scuze ca oglinda nu este pozitionata asa cum trebuie si de aceea aratam asa, am intalnit si scuza asta. Adoram faptul ca aratam bine, renuntam la micile delicii gustative, folosim produse cat mai calitative, facem tot ce e necesar pentru ce… pentru a fi frumoase! Ne place ca lumea sa se uite la noi, sa primim complimente, sa ne uitam in oglinda pentru a remarca singure ca suntem frumoase, nu-i asa? (Georgiana Tantareanu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.