Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumusetea este o stare de bine

Frumusetea este o stare de bine

Email Imprimare

Iubesc sa ma rasfat cu uleiurile de baie, ma invaluie in spuma lor fina, bogata, delicata si-mi lasa o piele fina ca matasea si ma simt cea mai frumoasa femeie din lume. Iubesc sa ma invalui in aura parfumului, e a doua mea piele si-mi defineste spiritul si ma simt ca o zana. Iubesc sa-mi alint parul cu cele mai fine balsamuri si masti de par, ce-mi lasa un par stralucitor si fin ca matasea, cu parfum de amintiri calde si dulci si ma simt senzuala.
Iubesc sa-mi invalui corpul in creme ce-mi transforma pielea in cea mai fina catifea si ma simt adorata. Iubesc sa-mi pictez unghiile cu rosul macilor dezmierdati de adierea vantului si ma simt puternica si libera ca ei. Iubesc sa-mi pictez buzele in rosul cireselor dezmierdate de soare si ma simt mandra si dulce ca ele. Frumusetea este o stare de bine, de armonie, de echilibru interior. Atunci cand ma simt bine in pielea mea, sunt increzatoare in mine insami, puternica si sigura pe mine. Aceasta este puterea frumusetii, asa ca o cultiv zi de zi, cu drag. (Flori Corpaciu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.