Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Scoala curajului

Scoala curajului

Email Imprimare

Vara aceasta am avut parte de o experienta pe cinste, deoarece am participat la o tabara intitulata "Scoala curajului". S-a dovedit intr-adevar o saptamana plina de peripetii, de adrenalina, de jocuri si de sentimente de melancolie dupa ce s-a terminat intreaga aventura. Viata mea a luat o alta turnura in ceea ce priveste petrecerea timpului liber, a vacantelor, renuntand la vechile obiceiuri nesanatoase.

De aceasta data voi porni in inima muntilor pentru a catara si a cobora de pe stanci, a face drumetii pe carari ascunse, a explora traseele diversilor munti, pestere, paduri virgine, a lua micul dejun sub o tufa de zmeura si desertul tavalita in tufele de afine. A fost cea mai fericita saptamana dintre toate experientele anterioare dezvoltate in diverse vacante, am cunoscut oameni din toata tara, am legat prietenii, am cantat cantece de munte, balade populare, am facut foc de tabara si am dansat in jurul lui ca niste indieni in devenire, conform ritualului propriu.
Am fost feriti de poluarea orasului si am reusit sa admiram constelatia in adevarata sa frumusete, lucru care ne e ascuns in mijlocul orasului, am luat lectii de viata de la cei mai mari si mai intelepti cu privire la forta naturii, la nevoia ei de a fi protejata de neatentia omului. Si cu totii suntem de parere ca am avut parte de cel mai curat aer si cel mai linistit somn, in inima muntilor, in racoarea si intunericul noptii si a sunetelor vietuitoarelor care le ascunde desisul padurii. Aceasta experienta ma marcheaza si cu siguranta pe viitor va fi cea mai potrivita alegere de a petrece timpul liber alaturi de cei care imi imparatasesc dragostea fata de peripetiile pe care natura ti le ofera. (Raluca Elena Ignatescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.