Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Pretuiti-va parintii

Pretuiti-va parintii

Email Imprimare

Poate unii se asteapta sa povestesc despre oamenii pe care i-am intalnit si mi-au schimbat viata, insa putini ne dam seama ca cei de langa noi ne schimba viata, ne dau o lectie de viata ca sa zic asa, si acestia sunt parintii nostri. Pretuiti-va parintii cat timp sunt langa voi, ar fi sfatul meu. Multumesc lui Dumnezeu ca ii am pe ambii in viata, chiar daca tatal meu de doua saptamani se afla departe de mine, in alt oras, internat in spital si operat. Chiar daca el trebuie sa se refaca dupa o operatie grea, el e cel care ne incurajeaza si ne suna zilnic ca sa vada daca suntem bine, daca am mancat, daca am fost la lucru. Dragostea parintilor e cel mai intens sentiment ce exista pe Pamant.

Vad atatea cazuri in care copiii sunt certati cu parintii, parinti care la batranete sunt abandonati de catre copii, dupa ce ei i-au dat viata, i-au crescut, i-au ingrijit si i-au creat un drum in viata. Hei, sunt si ei oameni, sunt ai nostri, ingrijiti-i! Spun asta pentru faptul ca imi iubesc tatal mai mult decat orice pe lume si ca el este pentru mine tot ce este mai frumos pe lume, chiar daca a imbatranit, chiar daca este bolnav intr-un spital, in sufletul meu este aici langa mine si cu mine. Este omul care m-a crescut, care m-a dus de mana la gradinita iarna in zapada si frig, cel care m-a indrumat la scoala facand temele cu mine seara cand se intorcea de la serviciu... este Tatal Meu. O fiinta deosebita din viata mea. (Melinda Gherghely)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.