Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O experienta placuta in Creta…

O experienta placuta in Creta…

Email Imprimare

Fiecare loc vizitat, fiecare intamplare, fiecare om intalnit, fiecare om cunoscut isi lasa amprenta in sufletul si memoria noastra. Din fiecare experienta invatam ceva, ramanem cu ceva, se petrece ceva. Suferim o schimbare. Ador calatoriile, acestea ma imbogatesc spiritual, imi contureaza personalitatea, imi fac cunostinta cu un alt eu. Am fost in Grecia la munca, studenta fiind, pe perioada verii. Aveam 21 de ani, calatoream pentru prima data afara din tara. Am simtit ca sunt calauzita de o forta nebanuita, de o incredere nedescoperita pana atunci, de o sociabilitate si un optimisim nemaintalnite.

Creta este un loc minunat, incarcat de istorie, intesat de plaje cu nisip fin, presarat cu oameni simpatici si deschisi, aromat de mancaruri delicioase. Aici, la hotelul in care am lucrat, am descoperit o pasiune: a fi bartender, a servi oamenii cu o bautura si cu un zambet. Am cunoscut persoane din toate colturile lumii, am lucrat cot la cot cu o echipa mixta de straini simpatica, cu care am gasit multe in comun, am suferit ghimpii primelor despartiri, am vazut plecand turisti si colegi de care m-am atasat puternic, am varsat primele lacrimi la gandul ca nu ii voi mai revedea niciodata. Am lucrat cu placere, am invatat sa fiu responsabila, sa fiu punctuala, sa fac totul cu pasiune. In ultimele zile am putut sa ma simt un turist cazat la un hotel de 4 stele cu all inclusive, am inotat in piscina si am mancat mancaruri alese. Acestei experiente care reuneste oamenii, locurile, intamplarile ii multumesc mult. M-am intors acasa mai puternica, mai sanatoasa, cu sufletul plin de amintiri si de noi prieteni, de experiente de neuitat. (Oana Alexandra Stanciu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.