Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Viata la tara

Viata la tara

Email Imprimare

Locurile care m-au facut pe mine sa revin cu picioarele pe pamant, sa traiesc fiecare moment si fiecare clipa, sa fiu fericita, sa iubesc cu toata inima au fost intr-un satuc unde locuiau bunicii mei, un locul uitat de lume, unde viata e grea, oamenii muncesc la camp in fiecare zi… dar mai trist este ca copii nu au dulciuri in fiecare zi, hainele curate mereu si fac baie doar o data pe saptamana. M-a impresionat sa vad ca in secolul 21 tot ca in Evul Mediu se lucreaza, iar viata trece pe langa ei ca si cum ar trai 1.000 de ani, si nu 80 care mai apuca. Asta m-a facut sa respect viata si mai mult si sa o iubesc asa cum e. (Nicoleta Ciocoiu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.