Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Intalnirea cu mine insami

Intalnirea cu mine insami

Email Imprimare

Stiu ca pare incredibil, dar sa gasesti ceea ce cauti in interiorul tau e mirific, e de necrezut! Ca sa poti fi fericit, mai intai trebuie sa te cunosti pe tine, sa-ti cunosti limitele, sa stii sa traiesti fiecare minut. Par a fi o persoana nefericita si nici nu vreau sa spun ca sunt fericita, deoarece mi-e teama sa nu-mi pierd fericirea! Nu e u┼čor sa poti sa ajungi sa te cunosti! Ca sa pot afla ce sunt, a trebuit sa aflu ca eu nu reprezint nimic fara ceilalti, ca eu, ca o persoana, nu am valoare decat in masura in care prin mine ceilalti sunt mai buni, mai fericiti, mai curajosi!

Sunt cateva persoane pe care le iubesc si care m-au ajutat sa inteleg ca a trai inseamna a reusi sa ma imbrac bine seara si sa ies afara, sa stau pe o banca si sa privesc cerul instelat! Am cunoscut mai multe persoane foarte bolnave care mi-au transmis optimismul lor, da, optimismul lor!
Am invatat sa nu renunt niciodata la mine, sa nu fiu egoista, sa nu fiu descurajata de negativismul vietii, acest paradox care ne complexeaza. O intamplare deosebita a fost vizionarea filmului Titanic, m-a incurajat enorm batrana care isi amintea tineretea, cum a scapat si a trait cu amintirile; apoi cartea Secretul sau Puterea de Rhonda Byrne. Am inteles ca a fost si ecranizare, filmul Secretul sau Puterea. Din aceasta carte va voi transcrie cateva pasaje: Exista in interiorul nostru o lume a gandurilor, a sentimentelor si a puterii, a luminii si a frumusetii. Desi este invizibila pentru ochiul liber, fortele care actioneaza in ea sunt atotputernice. Nu succesul este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. (Ionela Cristina Mates, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.