Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Privesc viata cu alti ochi

Privesc viata cu alti ochi

Email Imprimare

Persoana care mi-a schimbat viata in bine este baietelul meu Andrei. De curand a implinit un anisor si pot spune ca a fost cel mai frumos moment din viata mea. Am ezitat mult pana sa iau decizia de a face un copil. Mereu am avut alte prioritati: studiile, casatoria, achizitionarea unei case, chiar si egoista idee de a mai copilari. Pe unele le-am realizat, pe altele nu, iar acum, cand vad ce minune este un copil in viata cuiva, imi dau seama ca toate celelalte nu mai conteaza, sunt doar lucruri meschine, mici, nesemnificative in viata cuiva.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar prefer sa fiu sincera, decat sa gasesc un raspuns diplomat, care sa-i multumeasca pe toti. Andrei m-a facut sa privesc viata cu alti ochi, sa fiu mai buna, mai ingaduitoare atat cu mine insami, cat si cu cei din jurul meu. M-a facut sa apreciez mai mult faptul ca eu si cei din jurul meu suntem sanatosi, ca suntem impreuna, decat orice altceva.
Desigur ca inca imi lipsesc multe (cel mai mult faptul ca nu avem inca casa noastra), dar de fiecare data cand ii vad ochisorii negri ma simt mai puternica, mai optimista ca totul va fi bine. Iti multumesc Andrei ca m-ai ales pe mine sa fiu mama ta! Te iubesc mult! (Mariana Munteanu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.