Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Doctorul Ciurea, omul care mi-a salvat viata

Doctorul Ciurea, omul care mi-a salvat viata

Email Imprimare

La varsta de 7 ani am avut un accident de masina din care am scapat ca prin minune cand nimeni nu mai spera. Am scapat dupa ce am fost luata de pe trecerea de pietoni de o masina a carei soferite nu avea nici carnet. Apoi, aceasta femeie a plecat de la locul accidentului. Am fost dusa la spital de un taximetrist care nu a mai asteptat sa mai vina ambulanta. Am fost transferata din provincie la spitalul din Bucuresti. Oamenii care au asistat la acest "spectacol" au ramas ingroziti.

Cel care mi-a salvat viata a fost domnul doctor Ciurea de la Spitalul "Bagdasar-Arseni", Omul care a facut o minune pentru mine! Este omul care mi-a redat cursul firesc al vietii mele. S-a implicat extrem de mult pentru salvarea vietii unui biet copil de 7 ani. Am stat intr-o rezerva si am avut parte de toate tratamentele posibile. Domnul doctor nu avea deloc "buzunarul de la halat apretat invers", nu a solicitat niciodata bani, decat strict pentru ce a trebuit. A fost un om trimis de Dumnezeu sa ma preia la urgente, care a stiut sa le tina ridicat moralul parintilor mei, care erau distrusi si care se gandeau ca aveau sa piarda singurul lor copil.
Astazi am 20 de ani impliniti. Sunt studenta. Sunt perfect normala. Nu am ramas cu absolut nici o sechela. Pot spune ca a fost si o minune facuta de Dumnezeu, pentru ca nu m-am ales cu nici o fractura, fiindca eram foarte slaba si oasele erau extrem de tari. Toate respectele mele pentru domnul doctor Ciurea! (Agnes)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.