Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Cu el vad viata altfel

Cu el vad viata altfel

Email Imprimare

Persoana care mi-a schimbat viata si m-a facut sa fiu mai buna si fericita este iubitul meu. Suntem impreuna de sapte ani si nu avem povestea de dragoste perfecta, asa cum vedem deseori in filme, insa toate momentele bune si rele pe care mi le amintesc ma fac sa zambesc. Nu as renunta la el pentru nimic in lume si stiu ca nici el nu ar renunta la mine. Imi place la el ca este o fire calda, romantica, jucausa, energica, sensibila si miloasa. Rar vezi un baiat caruia sa ii dea lacrimile de fiecare data cand vede o batranica amarata pe strada... Sunt foarte fericita ca am dat peste un astfel de om, de la care nu am de invatat decat lucruri bune. (Catalina Laura Dimitriu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.