Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Oamenii din viata mea

Oamenii din viata mea

Email Imprimare

Sunt o proaspata mamica de 29 ani a unui baietel. Acesti ani au fost plini de suisuri si coborasuri. Nu am sa ma refer la o persoana anume, ci am sa enumar mai multe persoane care mi-au adus plusuri vietii mele. Incep cu mama mea, care mi-a dat dragostea ei, mi-a urmarit primii pasi si acum, la maturitatea mea, m-a facut sa devin un om mai bun. Eram egoista, ma suparam repede si nu stiam sa imi pastrez prietenii. Ea a stiut cum sa ma aduca pe drumul cel bun si simt si eu cum m-am schimbat. Din pacate, acum ea e un inger, si prea putin parca a stat langa mine ca sa se mai poata mandri cu mine ce om frumos am ajuns.
In facultate am cunoscut-o pe mama unui coleg, iar felul dansei de a fi, o femeie frumoasa, foarte inteligenta si cocheta, mi-a placut. Nu i-am marturisit niciodata, insa asa mult am admirat-o, incat mi-am propus sa fac tot ce pot sa ajung precum dansa, mai ales pe plan profesional.
Omul care mi-a inflorit viata si mi-a daruit tot ce simteam ca am nevoie este sotul meu, pe care l-am cunoscut cu aproape 4 ani in urma si care a stiut cu multa rabdare sa ma faca si pe mine sa pretuiesc orice lucru marunt primit, dar mai ales m-a ajutat sa imi aranjez viata pas cu pas. Imi doream enorm un copil si parca il voiam sa vina "si ieri". Acum, el ma completeaza perfect, este acel om cald si bland de care orice femeie are nevoie sa ii fie alaturi, si foarte, foarte iubitor si respectuos.
Si am sa inchei cu mica mea minune care a aparut in viata mea. Baiatul meu m-a facut mamica, m-a facut sa zambesc mereu, sa ma bucur de orice si ma implineste. Nu pot sa-mi mai doresc ceva cand am o asa frumoasa familie langa mine. Ma gandesc si la mama mea, care isi dorea sa mai traiasca sa ma vada si pe mine mama, dar eu cred ca e fericita acolo Sus in Ceruri. (Gabriela Dina)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.