Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Viata este o sarbatoare

Viata este o sarbatoare

Email Imprimare

Acum ceva timp am vazut o fotografie care mi-a aratat cat de norocoasa sunt pentru ca traiesc acum si aici. Am ramas fara cuvinte si cu o multime de sentimente de tristete, suparare, furie, nedreptate atunci cand am vazut fotografia realizata de Kevin Carter in care o fetita din Sudan lupta cu ultimele puteri sa ajunga la un centru de ajutorare UNICEF, iar vulturii roiau in jurul ei in asteptarea pradei.

Atunci am realizat cat trebuie sa pretuiesc viata, familia, prietenii si fiecare lucru marunt care ma implineste. Tanjim dupa avere, statut social, bunuri materiale, dar am uitat cat de frumoase si importante pot fi niste lucruri banale. Consideram ca suntem neindreptatiti atunci cand nu castigam, dar trebuie sa ne amintim ca exista oameni care lupta doar pentru supravietuire, renuntand la vise si sperante. Viata este o sarbatoare de care trebuie sa ne bucuram si sa o pretuim! (Giorgiana Ciobanu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.