Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O poveste despre frumusete

O poveste despre frumusete

Email Imprimare

A fost odata o fata pe nume Macrina, care era mereu atat de ocupata cu studiul si cu munca, incat niciodata nu avea timp pentru ea. Nu punea pret pe a avea grija de sine. Asa incat, desi mintea si inima ii erau luminoase, chipul de multe ori parea obosit, ochii incercanati, trupul muncit, iar parul aspru. Din aceasta pricina dadea impresia unei cersetoare si multi o evitau, cand, de fapt, realitatea era cu totul alta. Dar ingerul ei pazitor a vazut asta si a trimis un mesager: o frumoasa fata pe nume Gerocossen care sa o ajute ca frumusetea ei interioara sa transpara si in exterior.

Asa ca Gerocossen i-a facut cunostinta Macrinei cu o multime de obiecte magice care sa o ajute: creme, care sa-i faca trupul mai fin, deodorante, care sa ii dea prospetime, creme de ochi, care sa ii faca cearcanele sa dispara, sampoane si balsame de par care sa ii faca parul matasos. Iar Macrina a inceput sa se foloseasca de aceste obiecte magice si dintr-odata lumina din ea a iesit in afara, astfel incat toti se minunau de cat de luminoasa e Macrina. Dupa o zi obositoare, Macrina gasea mereu liniste si bucurie in a se ingriji de sine.
Inainte de culcare, isi spunea mereu: "Gerocossen e ca o mangaiere, dupa mult timp ce ai uitat ce inseamna sa fii mangaiat, ca o imbratisare calduroasa, dupa ce ai stat mult timp in frig, ca o patura pufoasa, dupa ce ai stat mult afara" si ii multumea mereu fetei pe care o cunoscuse pentru ca o ajutase sa-si aminteasca de sine. Cam asta inseamna Gerocossen: o schimbare de viata, o schimbare de perspectiva, o schimbare de destin, o schimbare de lumina, o schimbare a felului in care ne percep ceilalti. (Macrina Bleotu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.