Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un Mos Craciun ciudat

Un Mos Craciun ciudat

Email Imprimare

Mai bun, mai increzator, mai indraznet… Hm!... cred ca stiu la cine ma gandesc, ca tot suntem in apropierea lunii cadourilor! Stiu ca fiecare dintre noi isi doreste sa fie cadorisit macar din cand in cand, iar unii isi doresc ca in fiecare zi sa primeasca cate ceva, chiar daca nu daruiesc nimic, decat contraziceri sau ranchiuna! Unii nu sunt multumiti cu nimic niciodata! Oricat ai face pentru ei, nu sunt si nu vor fi multumiti niciodata! Cunosc astfel de persoane! Si de la aceste persoane am invatat sa fiu mai buna cu mine, sa cred mai mult in mine, nu in ceilalti, sa fiu mai indrazneata in ceea ce priveste viitorul meu!

Consider ca a fi bun inseamna a fi corect, nu a fi sluga tuturor! A fi increzator inseamna a fi foarte harnic, a nu fi pesimist, iar a fi indraznet inseamna a fi optimist, adica a gandi pozitiv. Daca ar exista un singur Mos Craciun, atunci as putea spune ca exista, intr-adevar, perfectiunea, dar… exista mai multi Mosi Craciuni. Indraznesc sa spun aceasta deoarece fiecarei persoane i se dezvaluie sub o alta forma si intr-un loc deosebit, ceea ce e insa comun tuturor, e ca se face prezent in luna decembrie.
Sincer, as fi vrut sa va povestesc despre o anumita persoana, pe care sa o cunosc foarte bine si care sa ma fi schimbat, dar pana acum nu s-a gasit nici una. In schimb, m-au ajutat sa inteleg multe intamplari, experientele despre care v-am spus in alte texte! Consider ca trebuie sa fim foarte atenti deoarece sunt si falsi Mosi Craciuni, sa nu ne incredem in smerita lor infatisare, in binefacerile acestora! Un Mos Craciun ciudat este cel pe care il astept. (Ionela Mates, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.