Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Si totusi, exista admiratie!

Si totusi, exista admiratie!

Email Imprimare

Mi-a fost greu pana astazi sa scriu despre cel putin un om valoros... ei, bine, astazi am avut parte de o viziune. Iata despre ce vorbesc: mergand, dis-de-dimineata, la serviciu, pe jos, ca de obicei, insa foarte ingandurata de faptul ca nu mi s-a publicat ultimul text despre incredere si, amintindu-mi, cum mi-am pierdut increderea si cine m-a suparat foarte mult, m-am simtit foarte rau. Insa, ajungand acasa, ca de obicei, mi-am verificat e-mail-urile si... am realizat ca exista cineva care m-a ajutat, dar nu am constientizat acest lucru pana astazi! Este Andy Szekely si azi am primit un mail care anunta un interviu video.

Ideile lui Andy Szekely m-au ajutat foarte mult deoarece am inteles ca ii respecta pe cei care au totul, atragandu-i de partea sa, ca este omul care stie sa inspire alte persoane, fiind un adevarat leader! Pot spune ca l-am intalnit online prin inregistrarile video pe care le-am vazut. Vreau ca prin acest text sa–l gaseasca si alte persoane, cautandu-l la www.andyszekely.ro. Andy Szekely mi-a redat increderea prin capacitatea sa de a-i face pe cei care-l asculta sa fie mai buni, mai curajosi, mai increzatori. Andy, iti multumesc! (Ionela Mates)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.