Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un om care m-a fascinat…

Un om care m-a fascinat…

Email Imprimare

In anul 2005, in Bucuresti, a avut loc un simpozion  pe care l-am organizat datorita atributiilor care imi revin la locul de munca. Evenimentul a fost o reusita si a avut si participare internationala. Am avut placerea sa cunosc o persoana de origine italiana, directorul Politiei Municipale din orasul Alesandria, Italia, de la care am avut de invatat foarte multe lucruri.
Este persoana care toate acele zile, datorita elegantei sale, educatiei, culturii si modului gentil de a se purta, m-a fascinat, m-a facut sa ma simt o femeie frumoasa, desteapta, mi-a dat incredere si siguranta.


A fost interesat de tot ceea ce ii spuneam despre Romania, apreciind faptul ca vorbeam din suflet despre asta. La sfarsitul celor trei zile, la cina de final, m-a invitat si am deschis seara cu un dans pe o cantoneta italiana. Am invatat foarte multe lucruri de la el: sa fii activ indiferent de varsta, sa respecti intotdeauna pe cei din jur, sa te perfectionezi continuu si sa investesti in tine. Acestea erau secretele reusitei lui in cariera. (Maria Petrescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.