Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sarbatori la Venetia

Sarbatori la Venetia

Email Imprimare

Unul din cele mai frumoase momente din viata mea a fost intalnirea pe strazile Venetiei cu Mos Craciun. Am avut ocazia sa petrec Craciunul alaturi de fiica mea, care este la doctorand acolo. Am locuit intr-o vila interbelica, pe insula Lido de Veneta, acolo unde are loc Festivalul de la Venetia. Am vizitat insula Murano, unde am fost la o manufactura de bijuterii de sticla, insula Burano cu broderiile ei. M-am plimbat pe toate canalele Venetiei cu vaporetto.  Am vizitat Universitatea Foscaria. Am prins si ninsoare la Venetia! A fost magnific! Oamenii primitori si joviali! (Macrina Bleotu)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.