Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sarbatori fericite pentru trei copii

Sarbatori fericite pentru trei copii

Email Imprimare

Anul trecut, in preajma Craciunului, am reusit sa fac niste oameni cu suflet mare din Bucuresti sa vibreze la povestea adevarata a trei frati dintr-un sat care traiau intr-o casa darapanata, fara curent electric, nu mergeau la scoala si nu stiau ce inseamna Craciunul. Cei trei copii nu-si doreau prea multe, ci doar sa mearga la gradinita si sa aiba cate un ghiozdan, chiar daca nu stiau prea bine ce fel arata, si am reusit sa le indeplinesc dorinta. Am scris mai multe e-mailuri, trebuie sa marturisesc, cu inima stransa si cu sperante minime.

Dumnezeu a vrut ca unul dintre e-mailuri sa fie citit de catre o persoana angajata intr-un lant de hypermarketuri care a inteles mesajul meu si faptul ca ceea ce descriam era adevarat. Impreuna cu mai multi colegi, au reusit sa umple sacul lui Mos Craciun si l-au ajutat pe acesta sa ajunga la cei trei copii uitati de lume, intr-o casa darapanata, fara nici un fel de ajutor sau venit.
Copiii au primit cu bratele deschise darurile, am impodobit impreuna cu ei primul brad de Craciun din viata lor, afara, direct in zapada, iar mirarea lor atunci cand desfaceau ambalajul unei prajituri nu poate fi descris in cuvinte. Am invatat ca un Craciun fericit nu inseamna numai sa ai masa plina si sa te bucuri de fel si fel de cadouri! Am invatat ca un Craciun fericit poti avea si atunci cand ai facut macar un suflet de copil sa tremure de bucurie si de emotie. (Claudia Serafimciuc)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.