Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O incepatoare care iubeste schiul

O incepatoare care iubeste schiul

Email Imprimare

Am hotarat in decembrie sa avem un concediu inainte de sarbatori... Si am plecat la Brasov. Ne-am cumparat si schiuri anul acesta – asa ca ardeam de nerabdare sa mergem pe partie. Am ajuns la Brasov si am ramas surprinsi: ploua. Zapada deloc... Totusi, ne-am uitat pe imaginile camerelor video iinstalate in diferite statiuni montane si am vazut ca in Predeal se schiaza. Si ne-am dus si noi. Cum spuneam: prima oara, la schi.

Scosesem niste pagini printate – pentru invatarea pe cont propriu. Pana la urma am luat, ori mai bine zis ne-a luat, un asa-zis monitor – erau niste baieti pe acolo care faceau pe monitorii. I-am dat pretul corect pentru doua personae, 30 de lei, si am invatat si eu "sa franez". Mi s-a parut nemaipomenit. Doar ca a doua zi nu am mai putut iesi: aveam febra musculara. Si nici a treia: nu a vrut copilul sa ramana cu mama mea acasa si a trebuit sa ne iintoarcem la Bucuresti. Acum ma uit din nou pe camerele video si nu imi dau seama daca as putea merge in Poiana Brasov la schi... Am auzit ca ar fi acolo o partie speciala pentru schiori de talia mea. Doar pot spune tuturor ca schiez… Ori nu?! (Mihaela Cornelia, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.