Sambata, 2 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un vis implinit…

Un vis implinit…

Email Imprimare

As vrea sa va povestesc si eu o frantura din viata mea. Am fost o fata mai retrasa pentru ca eram mai plinuta. Desi eram remarcata la scoala prin rezultate deosebite, nu reuseam sa-mi gasesc implinirea si fericirea. Am plecat la facultate si in acel oras am intalnit pe cineva, dar parintii nu au fost de acord si toate planurile mi-au fost stricate. Trebuia sa ma casatoresc cu acel baiat, ba chiar planuisem nunta, dar totul s-a sfarsit cand parintii mei au venit si m-au luat acasa si nu a mai avut loc nimic.

Un an de zile am suferit enorm, credeam ca numai am nici o speranta, nici o cale de a mai gasi fericirea… pana intr-o zi cand un om deosebit mi-a aratat calea spre fericire. Era ingerul care mi-a legat ranile si care mi-a redat aripi sa zbor. Eram asa de fericita ca l-am intalnit pe cel care s-a luptat pana la capat… a venit hotarat, m-a cerut de sotie, a discutat cu ai mei si cu ajutorul bunului Dumnezeu anul trecut in septembrie am facut nunta. A fost ceva deosebit, mi s-a implinit visul meu. Acum sunt iubita foarte mult, inteleasa, tratata ca o printesa. Iubirea noastra intrece limite, e o iubire adevarata! El este totul pentru mine si sunt cea mai fericita sotie din lume! (Simona Rodeanu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.