Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata In vacanta la Baile Olanesti

In vacanta la Baile Olanesti

Email Imprimare

Am fost plecati acum patru luni in statiunea Baile Olanesti, ne-am cazat la Pensiunea Liliana, unde am intalnit-o pe doamna Lili, stapana casei. Ne-a invatat multe lucruri frumoase, cum sa ne bucuram de frumusetea naturii si mai ales sfaturi utile in privinta fetitei noastre de 2 ani si 10 luni, care este o mare mofturoasa la masa. Ne-a spus sa mergem cu ea, cand avem posibilitatea, la munte sau la mare. Aerul curat al muntilor, salinele si aerosolii de la mare sunt sanatate pura atat pentru ea, cat si pentru noi. (Elena-Adina Buscan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.