Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sotul meu m-a schimbat… in bine

Sotul meu m-a schimbat… in bine

Email Imprimare

Dintre toate persoanele din lumea asta, cea mai mare lectie de viata mi-a dat-o sotul meu... este cea mai pura persoana la suflet, de o onestitate si o sinceritate dezarmanta; dintr-o persoana agitata si isterica, am devenit o mama si o sotie calma, responsabila si sigura pe mine. Mi-a daruit 20 de ani, cei mai frumosi ani ai vietii mele (de 39 de ani) in care fiecare zi devine o aniversare a casniciei mele. Nici parintii, nici scoala, nici anturajul ori locul de munca nu m-au schimbat in bine cum m-a schimbat el... poate doar Dumnezeu ca mi l-a trimis! (Nicoleta Bejan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.