Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Profesorul meu de latina

Profesorul meu de latina

Email Imprimare

Am optsprezece ani si imi place sa scriu! Ador sa scriu! Scriu frecvent despre oameni dragi, intamplari memorabile, sentimente ascunse... Scriu de obicei in versuri (primul volum de versuri sta sa vada lumina tiparului). Am ales sa va povestesc despre una dintre persoanele dragi mie, si anume domnul profesor de limba latina, pe care il voi numi sugestiv domnul C. Pana sa il cunosc, nu credeam ca imi va placea vreodata liceul, orele de curs mai ales atat de mult; stiti cu totii: nervii profesorilor, mofturile colegilor... trebuie sa intelegi, sa respecti, chiar daca nu ti se ofera prea multe.

De cand il am drept profesor pe domnul C., orele au devenit o placere, plus ca a devenit un fel de model, de prototip in viata. Compune si dansul. Ma inspira, imi iau energia pozitiva din sufletul lui exceptional de bunicut iesit la pensie, care mai vine la ore doar de drag de copii. Da... nu credeam vreodata sa pot sa spun aceste lucruri despre vreun profesor, insa cultura sa generala si modul in care ne trateaza ne fac sa ne simtim unici, sa ne simtim apreciati doar pentru ca suntem copii, sa fim speciali. Ati avut vreun asemenea profesor? Un profesor care sa isi lase grijile la usa cand intra la ora si sa va faca sufletele sa tresara numai prin insasi prezenta dansului in clasa?! (Andrea Rosu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.