Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Viata de departe

Viata de departe

Email Imprimare

Atrasa de mica de farmecul si culorile Asiei, am aterizat pe taramuri singaporeze in ianuarie 2008, pentru ceea ce eu credeam ca va fi o experienta de un an intr-un internship. Au trecut 4 ani si sunt inca aici, pentru ca nu ma pot desprinde de locurile acestea speciale si pline de farmec si suflet. In acesti 4 ani am avut ocazia sa traiesc in Singapore si China si sa calatoresc in tari precum Malaiezia, Indonezia, Filipine… Ce am invatat in Asia? Ca oricat de diferiti sunt oamenii (in ceea ce priveste rasa, cultura, traditii, istorie), intr-un final, ceea ce ne leaga e mult mai puternic, si anume faptul ca suntem cu totii fiinte umane, cu aceleasi tipuri de dureri si bucurii. Faptul ca atunci cand iti doresti cu adevarat un lucru, el iti va iesi in cale. Faptul ca a fi bun cu cei din jur fara a astepta nici o recompensa e printre cele mai minunate lucruri pe care le poti face in viata.

Faptul ca viata noastra e ca o carte, si la sfarsitul fiecarei zile mai scriem o pagina, care apoi nu mai poate fi stearsa niciodata. Faptul ca atunci cand esti jos, in fundul prapastiei, se vor gasi mereu oameni sa-ti intinda o scara, daca si tu le-ai intins o mana cand a fost cazul. Faptul ca e mai important sa dai tu primul, in loc sa astepti sa primesti primul si sa dai in schimb. Faptul ca orice experienta ai intr-un anumit moment e experienta de care ai nevoie atunci. (Paula Neagu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.