Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un doctor mi-a redat fericirea

Un doctor mi-a redat fericirea

Email Imprimare

Am cunoscut odata un mare om... dr. Marinescu - Clinica Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti). Dar sa incep cu inceputul. Imi doream extrem de mult un copil, o fetita. Dupa tratamente indelungate, dupa alte si alte analize facute in Bacau, medicul meu mi-a spus: m-am intalnit la un seminar cu doctorul Marinescu, i-am povestit cazul tau, nu ai vrea sa mergi la el? Si n-am mai stat pe ganduri! Era noiembrie 2004. Cand am intrat in spital m-a deprimat vechimea acestuia si m-am intrebat ce caut acolo, dar apoi, cand am cunoscut mai bine locul, mi-am pus toate sperantele in spital si in doctori, femei din toata tara venisera acolo increzatoare ca isi vor rezolva problema.

Intreg personalul si-a dovedit amabilitatea fara a fi primit micile atentii, nu mi-a venit sa cred ca se poate si la noi sa fii bagat in seama fara sa dai. Aparatura, dotari, profesionalism... pana cand si mancarea de acolo se putea manca, nu ca in alte spitale, mai mult chiar, era grozava. Eram disperata ca intru in operatie fara ca macar sa vorbesc cu Marele Doctor, dar se pare ca disperarea mea nu era fondata. L-am vazut pe doctor cand am iesit din anestezie. Mi-a spus atunci ca sigur nu mai e cazul sa revin. In septembrie 2005 am nascut o frumoasa fetita. Nu am mai avut ocazia sa-l revad. Multumesc pe aceasta cale Domnule Doctor! Copilul meu e cea mai mare fericire a vietii mele! (Oana Nicoleta Rosu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.