Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Intamplari care m-au facut sa fiu mai buna

Intamplari care m-au facut sa fiu mai buna

Email Imprimare

Luna decembrie a fost o luna de cosmar pentru mine. Cu toate ca in noiembrie am aflat ca voi fi mamica, in luna decembrie, Mos Nicolae mi-a luat, in seara de 5 decembrie, ce aveam mai de pret in burtica, am pierdut sarcina. Si de parca nu era de-ajuns, pe 6 decembrie am aflat ca am hepatita B. Doua saptamani am fost distrusa, am stat la pat cuibarita, cu ochii in lacrimi si strigand de ce numai noua, de ce la noi vin lucrurile rele mereu. Acum am facut analizele si pe 3 februarie o sa avem rezultatul, dar, cu toate problemele astea, am jurat ca voi fi mai buna, mai intelegatoare. Medicul ginecolog ne-a dat aprobarea ca in luna februarie sa incercam din nou sa avem un bebe, bebe 2, ca mai am un baietel nazdravan, asa ca, cu tarie in inima si in suflet, incep o batalie cu hepatita, dar si cu speranta ca voi fi iar fericita avand un bebe. (Mihaela Ciocoiu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.