Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Norocul meu a venit din Cer

Norocul meu a venit din Cer

Email Imprimare

Va scrie o mama a doi copii, sotie si prietena in acelasi timp. Sunt multe lucruri care il face pe om sa mediteze si sa incerce sa schimbe ceva in viata. Intamplarea mea a fost acum patru ani, cand puteam sa fiu moarta din cauza unora care nu stiu sa puna un diagnostic corect. Norocul meu a fost de Sus, am mai avut zile sa traiesc. Am avut o sarcina extrauterina si medicii din Bucuresti si Pitesti nu au stiut ce am, noroc cu o asistenta, care si-a dat seama. Dar pana i-a facut atenti pe doctori sarcina s-a spart in mine si va dati seama ce a urmat.

Mi-au scos trompa stanga, a fost vorba de cateva minute, daca nu dadeam in septicemie si muream. Vreau sa va spun ca dupa un an de la nefericitul eveniment, cu o singura trompa am ramas insarcinata si a aparut Ana, care acum, pe 8 februarie, face 3 ani, iar fratiorul ei, 12 ani. De aceea spun ca totul este de Sus. Am avut noroc sa traiesc, mi s-a data a doua sansa in viata si trebuie sa o traiesc din plin cu fericiri si tristeti in acelasi timp. (Adina Telpesel)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.