Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sunt mandra de sotul meu

Sunt mandra de sotul meu

Email Imprimare

As vrea sa va povestesc despre sotul meu, cea mai onesta si buna persoana din lume, care m-a invatat ce este frumusetea simplitatii si bunatatea. Tocmai urma sa plecam in vacanta la munte, cand a venit in zona noastra caravana cu impaduririle. Sotul meu a hotarat sa mai amanam plecarea cu o zi ca sa duca copiii la aceasta activitate pe care o considera importanta atat pentru mediu, cat si pentru formarea copiilor. Am ripostat continuu pana cand au iesit pe usa cu sapele in mana si am bombanit pana s-au intors acasa. Dar erau atat de multumiti si fericiti la intoarcere si imi povesteau imbujorati intr-una de faptul ca au plantat copaci, incat mi-a fost rusine de mine insami si de atitudinea mea. Acesta este sotul meu, gata oricand sa dea o mana de ajutor si sa invete si propriii copii ce este harnicia! (Nicoleta Bejan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.