Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Schimbari, schimbari

Schimbari, schimbari

Email Imprimare

Un copil iti schimba viata. Categoric. Orice varsta ai avea, pare sa nu fie de-ajuns cat sa poti fi un parinte bun. Adica totul se intoarce cu susul in jos - ca de exemplu in casa toate lucrurile periculoase puse in cutii, tot felul de dispozitive pe la sertare, usi, colturi de mobila, frigider etc. Noi am lipit si tot felul de lucruri prin zonele in care topaie mai mult, ca sa nu se loveasca. Apoi tot programul zilnic ni-l facem in functie de programul fetitei.

Pentru cei care nu au copii lucrurile acestea par total negative. Dar nu este asa. Veti vedea, la timpul potrivit, ca poate fi chiar distractiv. Ca regulile noi iti pot fi chiar si tie folositoare: vei avea poate un program - pe care inainte nu il aveai - cum ar fi de mese, de somn, de iesit in parc. Statul cu copilul este foarte placut. Te relaxeaza, afli chiar si tu lucruri noi odata cu el. Si ceea ce este cel mai important este multumirea. Multumirea ta ca om. Ca ai un pui al tau de care esti foarte mandru. Ai o noua fericire in suflet. Si este zilnica. Nu mai trece. Simti ca ti s-a umplut sufletul. Ca esti multumit. Ca ai o mare realizare.
Cand vezi cum evolueaza, pe zi ce trece ti se pare mai frumos: primul zambet catre tine ti se pare o minune, apoi cand rade copilul, razi si tu - din suflet, cu bucurie; cand iti spune primele cuvinte, ti se pare ca e cel mai inteligent copil - si e al tau; cand incepe sa danseze, e pur si simplu minunat si nu mai spun cat de haios. Pe zi ce trece simti ca ai mai realizat ceva. Fetita noastre are 2 ani. Doar pana aici va pot spune din experienta noastra. Si abia asteptam ziua de astazi, de maine. Recomand tuturor sa faca copii atunci cand o simt… iar cat de pregatiti sunt isi vor da seama exact atunci cand se va intampla: dar eu va spun atat: sunteti cu siguranta pregatiti, de la 18 ani oricand. (Mihaela Craciunescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.