Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Iubiti-va bunicii

Iubiti-va bunicii

Email Imprimare

M-a crescut o femeie de aur, bunica mea. O femeie care si-a dedicat viata familiei. Ii spuneam mamaia. Un suflet care intotdeauna m-a inteles. Cand eram copil, adoram sa ma joc cu ea, era jucaria mea preferata. M-a invatat multe lucruri, in parte, datorita ei sunt cine sunt astazi. Am auzit ades o vorba: asa mama, asa fiica. In cazul meu cred ca e valabil: asa bunica, asa nepoata. M-a iubit nespus. Era cea mai buna prietena. Avea o rabdare iesita din comun si o bunatate care ma facea sa alerg la ea, de cate ori intram pe poarta.

Imi placea sa ma asez in poala ei, chiar si la 30 de ani, iar ea ma mangaia, cu mainile aspre de la munca campului, dar asprimea aceea eu parca nu o simteam. Si-a dorit nespus de mult o stranepoata, sa o vada, sa o tina in brate. Si a vazut-o, dar din pacate era prea bolnava sa o mai poata tine in bratele sale, ii era teama sa nu o scape din mainile nesigure. A inteles cand urma cumetria fetitei si si-a dorit sa nu-mi strice fericitul eveniment. S-a stins, coincidenta sau nu, in dimineata de dupa cumetrie. Imi rasuna si acum in minte cuvintele ei: Stiu ca tu n-ai sa ma uiti. O port in suflet si o voi purta cate zile voi avea. E ingerul meu pazitor. Iubiti-va bunicii, asa cum am iubit-o eu pe bunica mea, si va vor rasplati cu dragostea lor! (Oana Nicoleta Rosu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.