Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sa faca bine moartea sa mai intarzie…

Sa faca bine moartea sa mai intarzie…

Email Imprimare

As dori sa va povestesc despre bunicul meu, ultimul veteran de razboi ramas in viata din satul sau - a implinit de curand 99 de ani si ii dorim sa petrecem la fel si cand ii va sarbatori pe urmatorii 99. In satul dansului se obisnuieste ca la inmormantarea unui veteran de razboi drapelul din razboi care deschide cortegiul funerar sa fie purtat de un alt veteran ramas in viata; asadar, bunicul meu, fiind mai vajnic decat toti, a purtat acest drapel militar pe la ultimii veterani morti, pana si-a dat seama ca a ramas ultimul. Atunci a zis mustacind: Vazand ca mie nu are cine sa-mi poarte steagul, sa faca bine moartea sa mai intarzie! si a plecat cantand un cantec de catanie prin gradina. Si noi gandim la fel: sa faca bine moartea sa mai intarzie, mai ales ca are 4 stranepoti gata sa-l pazeasca cu arma in mana! (Nicoleta Bejan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.