Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Copiii, martisoare de purtat in suflet

Copiii, martisoare de purtat in suflet

Email Imprimare

Maria, nepoata mea, este frumusica, inteligenta si canta frumos. Astazi a invatat melodia si prima strofa din poezia De ziua ta, mamico. Are aproape 3 anisori, dar stie sa coloreze, sa danseze, sa recite poezii, sa spuna povesti, datorita bunicii, care o iubeste. Mariei ii place iarna, pentru ca se distreaza pe saniuta, dar ii place si primavara, deoarece adora florile. Ii plac felicitarile de primavara, ii plac cantecele pentru copii, ii place sa faca puzzle, ii plac desenele animate cu Tom si Jerry, stie sa aranjeze paharele, o ajuta pe bunica, e foarte sensibila!

Maria isi iubeste parintii si surioara, Adela, care are doar sase luni. Mariei ii plac jucariile, papusile si piticii. Cu toate ca e destul de grea, o tine pe Adela in brate, aceasta avand aproape noua kilograme. Uneori, Mariei ii este dor de patutul in care dormea ea si in care acum doarme surioara ei! Ca si ceilalti copii, Maria este o bucurie! Un zambet de copil aduce primavara mai repede! Copiii ma fac sa fiu fericita! (Ionela Cristina Mates)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.