Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Propria experienta face diferenta…

Propria experienta face diferenta…

Email Imprimare

Persoana care m-a maturizat, alaturi de care am crescut, am evoluat, care m-a invatat ce inseamna sa iubesti si care mi-a readus zambetul pe buze este prietenul meu. Ne-am cunoscut intr-un fel destul de modern, pe internet. Trebuie sa mentionez ca eu nu eram adepta intalnirilor de acest gen, insa conversatiile interminabile pe care le aveam zilnic cu el m-au facut sa prind incredere. Simteam o frica, o teama ca voi fi dezamagita de realitate, ma gandeam ca eu il percep altfel, si asta ma determina sa-l pastrez acolo undeva... sa tin legatura cu el fara sa ne intalnim vreodata.

Ma gandeam ca e simplu, ca ma pot detasa, ca nu ma voi implica sentimental, insa, oricat de copilaresc suna, am facut-o. M-am atasat emotional de el. Suna absurd poate, dar eram geloasa cand conversa cu alte persoane, cand se vedea cu cineva, orice interactiune a lui cu orice persoana feminina imi dadea o stare de neliniste. Simteam ca intre noi exista o chimie si nu doream ca ea sa dispara.
Asa ca mi-am luat inima in dinti si am acceptat sa ne vedem. Intalnirea a fost putin altfel decat ma asteptam, eram retinuta, putin timida… in fata mea era un om pe care nu-l cunosteam si totusi despre care stiam multe si care la randul lui ma cunostea. Desi eram retrasa, nu vorbeam prea mult, ma simteam bine langa el, in siguranta, chiar daca era totusi un necunoscut. A existat scanteia aceea in momentul in care ne-am vazut si fluturasii au inceput sa ne inconjoare. Vedeam asta, simteam ca este ceva reciproc. Si nu m-am inselat, avand in vedere ca avem o relatie de doi ani si inca dureaza. Regretul meu e ca nu mi-am ascultat instinctele, sa-l intalnesc mai devreme.
Totusi, trebuie sa recunosc ca realitatea e alta. Cand il stiam prin intermediul internetului, era diferit fata de cum este cu adevarat. Era un produs finit a ce-mi doream eu sa vad in el, pe parcurs, ajungand sa-l cunosc cu adevarat. Insa nu regret nici o clipa ca am decis sa ne intalnim si, daca am fost surprinsa, am fost surprinsa de lucruri frumoase. Ca in orice relatie, nu e doar lapte si miere, dar la urma urmei cateodata trebuie sa fie si anumite impedimente intr-o relatie, numai asa iti poti da seama cat de mult valoareaza persoana de langa tine. Suntem oameni si gresim. Desi se spune ca ar trebui sa invatam din greselile altora, propria experienta e cea care face diferenta… Cine a spus sa invatam din greselile altora nu a luat in considerare un lucru esential si anume faptul ca fiecare persoana este unica si recepteaza lucrurile diferit. Iar o clona, o copie pentru fiecare dintre noi care sa greseasca in locul nostru nu avem. (Alina A., Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.