Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Refugiul din bratele mamei

Refugiul din bratele mamei

Email Imprimare

De multe ori, cand ma napadesc grijile si ma descurajeaza goana zadarnica dupa vreo solutie la o problema mare cat un soricel vazut prin lupa, inchid ochii si ma las in voia gandului, care ma poarta pana in bratele mamei... Si acum, la cei 63 de ani ai mei, imi gasesc refugiul langa mama, cu capul in poala ei si sa-i simt mana aspra de munca, cum se face de catifea cand imi mangaie parul... Imi vorbeste molcom si vorbele-mi patrund framantarile si deodata problemele dispar si sunt iar copilul descult care alearga cu oitele pe campii, fara nici o grija. Mama s-a dus de mult, dar de cate ori am nevoie de ea se invoieste de la ingeri si vine la fetita ei sa-i dea mangaiere... Sa va iubiti mamele! (Georgeta Cucos, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.