Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Exemplu de vointa

Exemplu de vointa

Email Imprimare

Nepotul meu Dragos este pentru mine cea mai luptatoare persoana pe care am intalnit-o! S-a nascut in luna a 7-a de sarcina cu greutatea de 1.200 g, cu putine sanse de supravietuire, dar cu o pofta de viata care a rasturnat toate pronosticurile medicilor. A crescut ca Fat-Frumos, intr-un an cat altii in trei, a vorbit mai repede decat fratele sau, a mers mai repede in picioare, a socotit mai repede si a zis mai repede "nu vreau!" decat si-ar fi permis copiii de toate varstele!

Este seful clasei sale si vesnicul candidat autopropus la functia de responsabil pe scoala al elevilor, dar parul blond, ochii albastri si statura cu o palma mai mica decat a celorlalti il discrediteaza si smulge mustaceli de ras din partea profesorilor coplesiti de atata vointa. Este "omul meu de baza" in curte si motivul pentru care ma culc si ma trezesc cu ochii in lacrimi de fericire. (Georgeta Cucos)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.