Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Persoana care a adus echilibru in viata mea

Persoana care a adus echilibru in viata mea

Email Imprimare

Adolescenta e o etapa a vietii care se incheie la un moment dat, dar nu ne anunta nimeni cand, nici ce anume urmeaza dupa; pentru mine pot spune insa ca a fost o perioada in care "am crescut frumos" si m-am transformat intr-o tanara care stie ce isi doreste de la viata. Dumnezeu mi-a scos in cale un om deosebit, sa-i spunem M., intr-un moment de cumpana. El nu-mi cerea nimic, dar cauta mereu pretexte sa fie in preajma mea. Asa am ajuns sa-l cunosc si sa ma indragostesc, sa-mi pun sufletul in palmele lui. M. m-a schimbat, fara sa isi dea seama poate; a adus un echilibru in viata mea, la care nici nu visasem vreodata, si, mai mult decat atat, m-a facut sa nu-mi mai fie frica sa ma gandesc la viitor, ci, din contra, m-a ajutat sa-l conturez. Astfel m-am descoperit pe mine, cea adevarata; eu cea care, mai presus de o cariera in viata, imi doresc o familie, eu cea care alaturi de M. am invatat sa fiu fericita. (Madalina Pintea)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.