Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Nu doar o poveste de viata…

Nu doar o poveste de viata…

Email Imprimare

Acum cateva zile am vazut un interviu dat de o profesoara de chimie, Lavinia Bacanu-Piso, care isi povestea viata. Nu stiu ce m-a determinat sa nu schimb canalul tv, dar ma bucur ca am putut auzi o poveste care m-a impresionat pana la lacrimi. Femeia povestea cum si-a pierdut sotul intr-un accident de masina si nu s-a dat batuta in fata vietii, ci a incercat sa le ofere celor doi copii tot ce e mai bun. Cutremurul din '77 i-a mai dat o lovitura, parintii si copiii sai au murit sub ruinele blocului in care locuiau. Pentru ce sa mai traiesti cand ti s-a luat totul? Ea nu s-a dat batuta si a continuat sa pretuiasca viata ca un dar nepretuit cu care a binecuvantat-o Dumnezeu.

Dupa ce am ascultat aceste destainuiri am simtit ca nu mai pot scoate nici un cuvant, iar gandurile, intrebarile si framantarile nu-mi dadeau pace. O apreciez din suflet pe aceasta profesoara si ii multumesc pentru faptul ca a avut curajul sa ne impartaseasca povestea vietii ei. Curajul, puterea, increderea, credinta si speranta de care a dat dovada Lavinia Bacanu-Piso o fac, pentru mine, o eroina care nu a incetat sa iubeasca viata, chiar si atunci cand aceasta i-a luat totul. (Mariana Ciobanu)


Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.