Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O femeie care promoveaza bunul gust

O femeie care promoveaza bunul gust

Email Imprimare

Ioana Ciolacu Miron, numele celei ce intruneste calitatile unei femei moderne care promoveaza stilul, eleganta si bunul gust. Este designerul ce evalueaza cu grija calitatile trupesti, punandu-le in evidenta cu mult talent. Fiind o persoana publica, este un om ce nu epateaza prin excentricitati gratuite, ci promoveaza cu fler profesional simbioza perfecta a clasicului cu modernul si originalitatea. A "inserat" discret, dar hotarat pe piata modei un stil propriu – lucru ce denota o personalitate puternica, cu un stil ce poate fi copiat fara a cadea in ilaritate.

Pozitia sociala impune, iar aceasta femeie este o figura marcanta, ce pune la dispozitia noastra cunostintele din domeniul modei, sfaturile specializate fiind recunoscute ca utile la fiecare aparitie prin modelele lansate, tinute sic, sau casual, impecabile. Este o femeie in culmea succesului, ale carei creatii degaja feminitate, tinerete, prospetime si deloc de neglijat este propriul exemplu de tinuta morala, pasiune, daruire si consecventa. Sa nu uitam ca a obtinut  locul 2 la prestigioasa competitie de moda pentru tinerii designeri, European Fashion Award, cu o colectie inspirata din arta origami. Trebuie sa recunoastem ca evolutia modei - aceasta industrie este cea care determina schimbarile de look si aparitia noilor tendinte. Se poarta look-ul natural, care inspira un aer fresh. Pentru a obtine o asemenea impresie este suficient sa purtam o creatie semnata Ioana Ciolacu Miron, pentru mine un remarcabil designer, o femeie cu un nume si un renume de necontestat. Rafinamentul este la el acasa prin Ioana Ciolacu Miron. (Anelia Dogaru Goncea, Foto: www.perfecte.ro)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.