Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un copil iti schimba viata

Un copil iti schimba viata

Email Imprimare

De cand eram copil spuneam ca-mi doresc, cand am sa fiu la casa mea, o fetita. O fetita frumoasa, sa o imbrac cu rochitele si sa-i impletesc codite. Dorinta am pastrat-o, la 11 ani dupa casatorie nu aveam inca un copil si mi-l doream nespus. Intr-un final, dorinta mi s-a implinit. Am o fetita ca o papusa. E sufletul meu. Nu iubesc nimic mai mult pe lume. Am iubit-o inca din burtica, cand ii cantam si ii spuneam poezii. Vreau sa fim cele mai bune prietene, sa-mi spuna ce are pe suflet, sa o pot sfatui, asa cred ca pot preveni orice greseala.

Ma iubeste nespus, si pentru ca acum are 6 ani, vrea sa ma ajute la treaba, sa muncesc mai putin, incearca sa-si stranga patul sau sa mature, sa faca in camera ei curatenie. Si pentru a intelege cam cat ma iubeste, trebuie sa va dau un exemplu. Am fost foarte racita si trei zile am rugat-o sa nu ma pupe, sa nu-i dau raceala. Insa, cand am pupat-o pe spate, m-a intrebat de ce am facut-o, caci o sa-i dau raceala, si dupa ce i-am explicat de ce nu este asa, a inceput sa planga. Am intrebat-o ce s-a intamplat si am primit urmatorul raspuns: Daca ai sti de cate ori as fi vrut si eu sa te pup pe spate in astea trei zile! Nu pot sa va spun decat sa va doriti copii si veti descoperi cat de goala va era casa inainte de aparitia lor. Iubiti copiii si veti intalni puritatea dragostei lor! (Oana Nicoleta Rosu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.