Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Vremea copilariei noastre

Vremea copilariei noastre

Email Imprimare

A trecut ceva timp de cand noi, copiii de altadata, ne jucam jocurile copilariei, joaca pe afara, ascuns, sotron, saream coarda, fotbal. La bunici, cand mergeam, alergam prin gradini, ne cataram in copaci, furam cirese, capsuni, mere, pere de la vecini, totul se petrecea afara. Cand ne intrebau parintii unde mergem, spuneam doar atat: afara.
Era frumos, o copilarie adevarata, pura ca si rasul nostru, prietenii erau adevarati, nu falsi ca acum, natura era prietena noastra. In ziua de astazi, din pacate, acest lucru nu mai exista, jocul de afara a fost inlocuit de mediul virtual, prietenii au fost la randul lor inlocuiti de gadgeturi. Totul se petrece repede, nici timpul nu ne mai asteapta, ne trezim la un moment dat si nu stim unde si cum au trecut acele vremuri. Spunem doar atat: vremuri frumoase, copilarie fericita, toate au trecut, au ramas doar amintiri. (Gabriela Rotaru, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.