Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Copilarie in fata calculatorului

Copilarie in fata calculatorului

Email Imprimare

Tot mai multi copii din Romania isi petrec copilaria in fata calculatorului. Iar asta ar trebui sa ne ingrijoreze. Am observat si eu ca aici in jurul blocului e tot mai liniste, nu-i mai aud pe copiii vecinilor jucandu-se, cum se jucau ei odata, de-a v-ati ascunselea, sotron, elastic sau un joc banal cu mingea. Acum, mai nou, se joaca fiecare acasa, in camera lui, in fata calculatorului, jocuri virtuale, isi creeaza prieteni virtuali, o viata inchisa doar pentru el.

Trist, caci copilul ajunge la scoala si nu stie sa socializeze cu ceilalti copii, devine retras si neinteles de cei din jurul lui. Parintii ar trebui sa limiteze accesul copilului la calculator si sa-i trimita afara. Pe vremea noastra ne strigau parintii pe geam ore intregi ca sa intram in casa, iar acum au ajuns sa se roage de ei sa iasa afara. Unde vor ajunge acesti copii? Cu siguranta, nu departe. (Maria Gherghely, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.